JU OŠ Musa Ćazim Ćatić Sarajevo

Posjeta načelnika općine našoj školi

Danas je našu školu posjetio gospodin Srđan Mandić,  načelnik Općine Centar zajedno sa svojim saradnicima  povodom projekta opremanja školskih biblioteka od strane Općine Centar i doniranja  knjiga za potrebe učenika i nastavnika škole. Tom prilikom je u biblioteci naše škole upriličena prigodna svečanost. Naši učenici: Faruk Husremović, Ajla Selmanović, Dalila Zuko, Medina Rizvanbegović, Saora Tutundžić, Lamia Šabeta sa odjeljenjem III1, su sa bibliotekarkom škole, Senadom Bašić svojim aktivnostima uljepšali ovaj događaj tako što su na kreativan način iskazali svoje talente.

Prisutnim se obratila i direktorica škole Fatima Prohić koja je istakla važnost ove posjete za učenike i nastavnike, te se zahvalila Općini Centar na ovoj značajnoj donaciji kao i na na dugogodišnjoj uspješnoj saradnji. Načelnik Srđan Mandić je u svome obraćanju poželio puno uspjeha u radu škole istaknuvši važnost  uloge koju škola ima. Obećao je da će i dalje pružati svoju podršku u unapređenju uslova rada škole.

Fotografije sa ovog događaja možete pogledati u našoj galeriji na sljedećem linku: Donacija knjiga i na web sajtu: Općina Centar

Podijeli ovu objavu:

Oglasna tabla

Osnovna škola
“Musa Ćazim Ćatić”

Čekaluša 53
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

+387 33 208-567
+387 33 216-567

musacazimc@gmail.com