JU OŠ Musa Ćazim Ćatić Sarajevo

Dodjela priznanja najuspješnijim učenicima KS

  • U srijedu, 09.06.2021. godine u OŠ”Hamdija Kreševljaković” MOO KS upriličilo je drugi dio svečanosti za dodjelu priznanja učenicima osnovnih i srednjih škola Kantona Sarajevo koji su bili najuspješniji na kantonalnim takmičenjima iz Bosanskog jezika i književnosti, Hrvatskog jezika i književnosti i Srpskog jezika i književnosti, Informatike, Geografije, Islamske vjeronauke, Njemačkog jezika, Turskog jezika, Engleskog jezika i Francuskog jezika. Na ovoj svečanosti priznanje je primila naša učenica Horozović Lamija, a svečanosti je prisustvovala direktorica škole Prohić Fatima i Lamijina nastavnica Škiljević Šogolj Sonja.
  • U petak, 28.05.2021. godine u OŠ “Isak Samokovlija” MOO KS upriličilo je svečanost dodjele priznanja učenicima osnovnih i srednjih škola Kantona Sarajevo koji su bili najuspješniji na kantonalnim takmičenjima iz matematike, fizike i informatike, koja su održana u aprilu ove godine. Na ovoj svečanosti priznanja su primila tri naša učenika: Osmić Adnan, Kadić Nermin i Mahmutović Tarik. Učenici su bili u pratnji direktorice škole Prohić Fatime i nastavnice Salihbegović Edine.

Ministrica je najavila da će uskoro biti dodijeljena i priznanja učenicima koji su se takmičili iz  ostalih nastavnih predmeta u mjesecu maju.

Čestitamo još jednom našim vrijednim učenicima i želimo im puno sreće na narednim takmičenjima.

Više slika možete pronaći na sljedećem linku: DODJELA PRIZNANJA

Podijeli ovu objavu:

Oglasna tabla

Osnovna škola
“Musa Ćazim Ćatić”

Čekaluša 53
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

+387 33 208-567
+387 33 216-567

musacazimc@gmail.com