JU OŠ Musa Ćazim Ćatić Sarajevo

Snimci webinara

Kako bi što uspješnije odgovorili izazovima u obrazovanju izazvanih epidemiološkom situacijom, Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo u saradnji sa UNICEF-om realizuje ciklus webinara kao edukacijskih alata za nastavnike, roditelje i učenike. Organizovanje webinara je jedan od načina i mjera za unapređenje dostupnosti i kvalitete online obrazovanja za vrijeme COVID – 19 pandemije.

Svi webinari se snimaju kako bi bili dostupni nastavnicima i učenicima tako da imaju mogućnost da i oni koji nisu imali priliku da budu učesnici webinara iste mogu pogledati i upoznati se sa svim temama koje su do sada predstavljene.

Zbog velikog interesovanja javnosti prije svega nastavnika, ministarstvo je omogućilo i dostupnost videa dosadašnjih realizovanih webinara na web stranici i Facebook stranici Ministarstva kao i na Youtube kanalu Ministarstva  ili na linku: https://mon.ks.gov.ba/webinari

Sada imate priliku da pogledate sve dosadašnje održane webinare. Sigurni smo da su vam bili i da će vam biti od pomoći u predstojećim #online danima.

Podijeli ovu objavu:

Oglasna tabla

Osnovna škola
“Musa Ćazim Ćatić”

Čekaluša 53
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

+387 33 208-567
+387 33 216-567

musacazimc@gmail.com