JU OŠ Musa Ćazim Ćatić Sarajevo

Besplatni treninzi borilačkih sportova i košarke

Obavještavamo vas da su Općina Centar Sarajevo, Grad Sarajevo i JU “Centar za sport i rekreaciju” započeli zajedničku saradnju na realizaciji projekta pod nazivom “Kucaju na vrata zaboravljeni asovi”. Projektne aktivnosti podrazumijevaju besplatne treninge iz borilačkih sportova i košarke, a realizuju ih treneri koje odlikuje bogato sportsko znanje e i iskustvo rada sa mlađim naraštajima.

U okviru projekta od 5. septembra započinju aktivnosti iz košarke. Besplatni treninzi u sali Centra za sport i rekreaciju su planirani subotom i nedjeljom od 18:00-19:30 koje će voditi proslavljena košarkašica Vesna Bajkuša, a asistiraće joj nekadašnji reprezentativac Damir A. Mirković.

Zainteresovana djeca mogu doći sa opremom na prvi trening već u subotu. Kontakt telefon koordinatora projekta Damira A. Mirkovića je 061/581-581.

U okviru ovog projekta već dva mjeseca u sali Centra za sport i rekreaciju besplatno se realizuju treninzi iz borilačkih sportova koje vode bivši reprezantativci: Armin Čengić-boks i Armin Jejina-kickbox, uz najkvalitetniju opremu i poštivanje higijenskih standarda i drugih mjera u okolnostima izazvanih virusom COVID-19.

Podijeli ovu objavu:

Oglasna tabla

Osnovna škola
“Musa Ćazim Ćatić”

Čekaluša 53
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

+387 33 208-567
+387 33 216-567

musacazimc@gmail.com