JU OŠ Musa Ćazim Ćatić Sarajevo

1. mart i 12. mart

Mjesec mart za sve nas ima poseban značaj. U ovom mjesecu obilježavamo dva veoma važna datuma,

1.mart – Dan nezavisnosti i 12. mart – Dan škole

Ovim povodom učenici naše škole, zajedno sa svojim nastavnicima, marljivo su radili na pripremanju svojih tačaka, a sve u cilju  kako bi se ovi datumi obilježili u u svečarskom duhu.

Širok je spektar rada mnogih sekcija koje su uzele učešće u realizaciji ovog obilježavanja i za ovu priliku pripremili nam pravi ugođaj za oči i uši.

BOSNA I HERCEGOVINA - SARAJEVO BOSNA JE ĆILIMOM ZASTRTA LIKOVNI RADOVI - razredna nastava DOMOVINA - 1. RAZRED LIKOVNI RADOVI - predmetna nastava DOMOVINA - 4. RAZRED PLES - 1. RAZRED DAN NEZAVISNOSTI - E-knjiga ČESTITKA

Zadovoljstvo je govoriti o školi koja već devedeset godina odgaja i obrazuje mnoge  generacije i  na svojim stranicama  ispisuje velike uspjehe. Tokom svoga postojanja mijenjala je svoj naziv, ali ono što nikad nije mijenjala je njen kvalitet i odgovornost prema njenim učenicima. O njenom nastanku, razvoju kao i znamenitom pjesniku po kojem, ponosno, nosi ime možete pogledati u nastavku.

MUSA ĆAZIM ĆATIĆ RECITAL - ENGLESKI JEZIK DAN ŠKOLE - E-KNJIGA ČESTITKA DIREKTORICE ŠKOLE
Sretni smo što imamo vrijedne đake koji zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicama:  Merimom Vučić, Refijom Halilović, Šeilom Zajmović, Genom Đumišić, Aminom Ruhotina, Belmom Žunić, Vildanom Starčević, Ajlom Resić-Džanbegović, Indirom Buljubašić, Maidom Mirvić, Malbinom Sadiković, i Azrom Kreho su uvijek spremni  radom i znanjem doprinjeti ovim velikim i značajnim datumima.

Podijeli ovu objavu:

Oglasna tabla

Osnovna škola
“Musa Ćazim Ćatić”

Čekaluša 53
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

+387 33 208-567
+387 33 216-567

musacazimc@gmail.com